Manual d’usuari LokPilot V4.0 – Català – V2RCSD

Manual d’usuari LokPilot V4.0 – Català – V2RCSD

Tot a profitant que avui és Sant Jordi i les editorials presenten les seves novetats, el “Butlletí del Club” s’afegeix a aquest costum i us presenta el Manual d’usuari LokPilot V4.0 – Català – V2RCSD, en versió PDF.

És una traducció al català del manual d’usuari original en alemany. Aquest manual d’usuari inclou tota la família de descodificadors LokPilot V4.0 de la casa ESU, que es poden instal·lar a diferents tipus de locomotores d’escales diferents. La versió traduïda de l’alemany, és del febrer del 2017.

Té 80 pàgines i us el podeu descarregar lliurement, la descàrrega no té cap cost. El publiquem sense afany de lucre i amb la pretensió de que tingui molta difusió i ajudi a tots els afeccionats modelistes ferroviaris que tinguin instal·lats aquests descodificadors en les seves locomotores digitals.

Si us agrada la feina feta, féu-ne difusió! I no dubteu a proposar-nos modificacions si així ho considereu oportú. Gràcies.

I molt bon Sant Jordi per a tothom!

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.