DIA DELS MUSEUS 2024

DIA DELS MUSEUS 2024

Benvolguts socis:

Aquest proper cap de setmana del 18 i 19 de maig, el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) ofereix jornades de portes obertes i diverses activitats gratuïtes amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus. És l’esdeveniment més important que organitza, des de 1977, el Comitè Internacional dels Museus (ICOM). Al voltant d’aquella data, els museus organitzen diverses activitats per a tots els públics i obren les seves portes gratuïtament. L’objectiu de la celebració és sensibilitzar els visitants i la ciutadania de la importància dels museus en el desenvolupament de la societat. 

Entre les propostes destacades d’enguany al MNACTEC hi ha un escape room, una classe i una ballada de swing, passejades per les voltes de la teulada del museu i visites teatralitzades. El Club Ferroviari hi participarà amb les circulacions a la maqueta ferroviària del mNACTEC, entre les 10,00h. i les 14,30h. d’aquest dissabte 18. 

Ens agradaria que ens visiteu i participeu en aquesta experiència de la maqueta del museu. Tot hi haver uns socis del Club especialment autoritzats per mantenir la maqueta en bon estat de funcionament, aquell dia tots els membres del Club, podran aportar el seu material rodant, veure’l, i fer-lo funcionar per la maqueta. 

Així doncs, tots aquells que pugueu, porteu els vostres trens, i veniu a gaudir d’un matí ferroviari diferent, en una maqueta excepcional. 

Us esperem !! 

L’Equip de Junta del Club Ferroviari de Terrassa 

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.