XXI FIRA MODERNISTA DE TERRASSA 2024

XXI FIRA MODERNISTA DE TERRASSA 2024

Benvolguts socis: 

Com ja va sent tradició, aquest proper cap de setmana (11 i 12 de maig), el nostre Club participa d’una manera molt activa dins la programació de la XXI Fira Modernista de Terrassa. 

Dissabte 11 de maig, des de les 10 hores del matí, fins a última hora de la tarda (amb parada al migdia per dinar), tindrem tres activitats en marxa al mNACTEC: Exhibició d’una locomotora de vapor a escala 5 polzades, una instal·lació de trens antics de joguina de la marca “Payá” i circulacions especials a la maqueta d’H0 del museu. 

Diumenge 12, al nostre circuit del Ferrocarril de Vallparadís realitzarem unes circulacions especials amb locomotores de vapor. Com cada diumenge necessitarem voluntaris per portar l’explotació ferroviària. 

Us esperem!! 

 

Equip de Junta del Club Ferroviari de Terrassa 

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.