Inventari de fotografies ferroviàries.

Inventari de fotografies ferroviàries.

El Club Ferroviari de Terrassa disposa d’un fons de fotografies de tema ferroviari, en B/N i a color, de tota mena de mides i formats. Els temes de les fotografies són igualment molt diversos. Des de fotografies d’activitats del Club Ferroviari de Terrassa fins a fotografies del Fons Joaquim Gili. Són diversos i sovint ben curiosos: des de fotografies modelisme ferroviari fins a fotografies dels darrers ferrocarrils de via estreta, “carrilets”, de Catalunya, molts dels quals no han subsistit. Tots aquest material fotogràfic l’hem inventariat agrupant-lo per temes similars i els hem desat en sobres numerats que podeu consultar a la nostra Biblioteca. La seva relació amb la seva descripció genèrica us la podeu descarregar clicant a l’enllaç següent:

L’enllaç us portarà a un arxiu del LibreOffice “ODB” que us podeu descarregar al vostre ordinador i consultar-lo tranquil·lament i lliure.

També podeu consultar l’inventari directament en aquest web del Club Ferroviari de Terrassa, clicant a la secció desplegable “El Club”, apartat “Bibiloteca, videoteca i hemeroteca”, i tot seguit, clicant al botó “Fotografies”.

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.