Inventari de postals ferroviàries – Reformat el 09/01/2022.

Inventari de postals ferroviàries – Reformat el 09/01/2022.

Ja hem inventariat els 3 àlbums de la colecció de postals ferroviàries “EUROFER – AMICS DEL FERROCARRIL”, disponibles al Club Ferroviari de Terrassa. Tots 3 àlbums de postals ferroviàries es poden consultar personalment a la biblioteca del club. L’inventari amb la relació i la descripció completa del seu contingut està a la vostra disposició al següent enllaç:

Aquest enllaç un portarà a un arxiu del LibreOffice “ODB” que us podeu descarregar lliurament per a consultar-lo tranquil·lament al vostre ordinador.

També podeu consultar l’inventari directament en aquest web del Club Ferroviari de Terrassa, clicant a la secció desplegable “El Club”, apartat “Bibiloteca, videoteca i hemeroteca”, i tot seguit, clicant al botó “Postals”.

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.