Parlem de llibres, documents i pel·lícules ferroviàries 10 – Roger Meseguer

Parlem de llibres, documents i pel·lícules ferroviàries 10 – Roger Meseguer
Hola a tots. Aquesta és la meva mini contribució a la nostra segona activitat confinada. 


Primer de tot començaré amb un conjunt dels fascicles (per enquadernar en dos volums) documents que vam anar recollint mentre vaig anar construint el meu primer set de trens amb una col·lecció d’Altaya. Els 2 volums parlen de la història de Talgo y son molt interessants de llegir. Una vegada acabi tot aquest confinament, si algú el vol llegir, cosa que realment recomano, us els deixaré amb molt de gust.


Hi ha uns pel·lícula anomenada “TRAIN QUEST”, de l’any 2001 que us voldria recomanar. Sense explicar-la gaire, ja que no vull espatllar res; es una pel·lícula relacionada amb la desaparició de 2 figures de un set per una maqueta que portarà a 2 adolescents a viure una curiosa aventura.TRAIN QUEST (2001) | Official Trailer
I fins aquí la meva petita contribució.

Roger Meseguer.
13-Maig-2020.

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.