Parlem de llibres, documents i pel·lícules ferroviàries 8 – Emilio Cano

Parlem de llibres, documents i pel·lícules ferroviàries 8 – Emilio Cano
La meva afició al ferrocarril va començar quan anava a casa de la meva àvia materna, ja que la seva casa hi està al costat de les vies del tren. Em van comprar un tamboret per veure’ls , en aquella època tenia uns 3, 4 anyets. Vaig veure alguns trens d’allà com les 446, o fins i tot les 470 tant de rodalies com de regionals quan feien la ruta cap a Lleida. I a part d’això, també vaig estar totalment vinculat amb el món del ferrocarril veient La locomotora Thomas i els seus amics, quan en aquells anys ho feien per la TV3.

I ara, la part literària.

Aquest és el meu primer llibre que tinc en varis punts: el primer, en ser de trens; i el segon, en ser el meu primer llibre en general.


I aquest és el llibre més recent que tinc. Tota la història del ferrocarril aquí a Espanya totalment il·lustrat.

En el sentit de documents no en tinc de cap tipus. Però en el sentit de pel·lis tinc una en que la major part, no tota, surt un tren que fins als més xiquets els hi agradarà.


Es tracta de “Doraemon y el Tren del Tiempo”. En la seva major part, per no dir tota, surt un tren que no és ben bé un tren sinó que és una nau espacial amb forma de locomotora. Però igualment té el seu punt ferroviari, encara que sigui de l’espai.

I fins aquí he acabat. Després m’ho agraeixen.

Emilio Cano.
11-MAIG-2020.


Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.