Visites virtuals als tresors ferroviaris dels nostres socis/es. XXI Roger Meseguer

Visites virtuals als tresors ferroviaris dels nostres socis/es.  XXI Roger Meseguer
Hola a tots, avui em toca a mi fer la visita; encara que la meva serà una mini visita, ja que no tinc gaire cosa. Primer de tot m’agradaria començar ensenyant una cosa que vaig muntar amb el meu pare per poder guardar alguns dels meus trens (i alguns dels que tenia el meu pare de petit, a escala N).


Aqui veureu una locomotora de la Union Pacific que vaig comprar a Anglaterra quan vaig anar de viatge amb el cole. Al costat trobareu una joguina del tren bala o Shinkansen japonès que em van portar els meus tiets d’una visita al Japó. També trobareu una locomotora verda bastant bàsica que venia amb un set que em van comprar i al final una locomotora Talgo III del set que va fer Altaya ja fa uns quants anys.


Aquí veureu alguns vagons i les 2 UT de l’Ave conegut com “pato” amb 2 vagons del Talgo III, tots de la sèrie d’Altaya que he mencionat abans.


Aquí veureu alguns vagons del Talgo Pendular (també de la sèrie d’Altaya) i una locomotora i vagons antics de la marca Electrotren d’escala N.


I finalment, aquí trobareu alguns trens que vaig rebre amb uns sets i la locomotora del Talgo Pendular (també d’Altaya).

Ara, m’agradaria ensenyar un parell de rètols ferroviaris antics.

(Anunci temporal de velocitat màxima, usat durant les obres de manteniment.)
No es veu a la foto pèro aquesta es un senyal reflectant

(Anunci temporal de velocitat màxima, usat durant les obres de manteniment.)
Aquesta senyal és bastant curiós ja que el 30 esta pintat a diferencia de la resta

(Anunci de velocitat màxima.)

Aquí podeu veure com es va modificar la velocitat indicada original

(Anunci de velocitat màxima.)
Igual que aquí


I aquest senyal, igual que la primera també es reflectant
I ja per acabar:


Tinc un quadre que va fer un amic del meu avi d’una locomotora que volia ensenyar-vos.

Això es tot per la meva part, sé que no és molt comparat amb el que hem pogut veure aquests dies, però espero que us agradi  ☺️

Roger Meseguer.
24-ABR-2020.

(Explicacions dels senyals  d’en Roberto Hernández.)


Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.