Visites virtuals als tresors ferroviaris dels nostres socis/es. XX – Francesc i Xavier Mas – 2a Part

Visites virtuals als tresors ferroviaris dels nostres socis/es.  XX – Francesc i Xavier Mas – 2a Part
2a Part.

La meva afició als trens ha estat heretada, com tots sabeu del meu pare. Ja des de petits jugàvem i vivíem el món dels trens, viatges, a casa, al club, Vallparadis, etc… durant molts anys ho vaig deixar apartat, però sempre havia tingut el somni del LGB, pels meus 40 anys la meva dona i els meus pares em van fer un regal excepcional, el primer LGB (07/2018) i tot és començar …

Foto 1: El primer circuit.


Vaig fer proves a la gespa… (però estem de lloguer…) al final la tarima de fusta ha estat el seu lloc fix, però compartit amb el dia a dia familiar. Aquí va néixer el “Tren de la Tarima” de Pontós (Poblet on vivim a L’Empordà).


El material ha anat arribant, Nadal, Reis, Sant…


Sempre queda resguardat dins el garatge.


Us convido a pujar al Tren de la Tarima, us hi apunteu?

Durant el confinament el tren ha crescut temporalment.


Fins aquí hem arribat. Esperem que us hagi agradat

Xavier Mas
23-ABR-2020.Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.