Visites virtuals als tresors ferroviaris dels nostres socis/es. XIV – Xavi, Albert i Elisabet Usieto

Visites virtuals als tresors ferroviaris dels nostres socis/es.  XIV – Xavi, Albert i Elisabet Usieto
Molt bona tarda a tothom, aquí us presentem els nostres tresors. 
Començarem per conèixer el món ferroviari de l’Albert, que JUGA a trens des de…??? 🤔
Des de sempre!!!!

Al seu primer aniversari li van regalar el tren de Playmobil 1,2,3 amb només un cercle de vies. 

És un tren senzill, per fer anar a mà, arrossegant-lo.

Al llarg dels anys (i ja en té dotze) els aniversaris i els Reis han portat més vies, agulles i personatges. Amb ells ha pogut desenvolupar tot un univers ferroviari.Ara fa un temps que vam ampliar la companyia, doncs els trens havien “d’arribar a més habitacions” i com que ens agrada molt el “Lego”, han començat a créixer els combois formats per aquestes peces!!!

Us recorda algun tren de la Cerdanya?… 😉

A més aquest joc possibilita construir estacions, ponts, etc. Amb el suport d’uns quants cartrons i caixes que es foraden per fer túnels, una mica de paciència i sobretot molta IMAGINACIÓ, al nostre menjador apareixen sovint coses com aquestes:Un altre món que li agrada molt és construir trens de paper, els ha anat fent amb fulls i celo i a vegades aprofitant els embolcalls dels cartrons de pizza. Els retallables estan trets d’Internet, adaptats i pintats per ell.Us els presentem per enllaçar amb el “món del pare”, al lloc on volem construir una maqueta HO. És un estudi i anirà al voltant de les parets. De moment hi ha l’estructura i moltes idees. 

Volem que sigui un ferrocarril per poder fer maniobres amb indústries en baix relleu adossades a les parets i una estació oculta subterrània de la “resta de la línia”. Esperem gaudir-la amb tots vosaltres els pròxims anys !!!!

Per acabar us deixem un petit vídeo que hem fet del “tinglado” actual de casa. Nosaltres som l’Albert, el Xavi i l’Elisabet (que ens suporta i aporta coneixements fotogràfics i electrònics).MOLTES GRÀCIES I A REVEURE. 
SALUT I TRENS !!!

Xavi, Albert i Elisabet Usieto.
17-ABR-2020.


Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.