Àlbum de fotografies de la darrera sortida en tren: Els Funiculars de Barcelona. 8-JUNY-2019

Àlbum de fotografies de la darrera sortida en tren: Els Funiculars de Barcelona. 8-JUNY-2019
     El proppassat 8 de juny els socis  i amics que varen voler, varen participar en la darrera sortida en tren organitzada per la Comissió d’Activitats del Club Ferroviari de Terrassa. El seu programa prometia una passejada amb els funiculars de Barcelona en actiu i visites a la Mina Grott i a l’exposició d’autobusos històrics a l’avinguda de Maria Cristina de Montjuïc de Barcelona. Ens diuen que els assistents varen gaudir molt i que  s’ho varen passar d’allò més bé i amb bona companyonia. Nosaltres hi teniem dos reporters infiltrats, Edu Martínez i la Meritxell Ortíz,  que ens varen fer les fotografies: Com a primer tast avui us presentem un botó de mostra de les fotografies de la Meritxell Ortíz i el corresponent enllaç al seu àlbum.Enllaç a l’àlbum de fotos de la Meritxell Ortíz:
https://photos.app.goo.gl/V37bBTdGEQQMgJAh8


Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.