Jornada de la Via 0 – 2023

Jornada de la Via 0 – 2023

Benvolguts socis :

     Aquest proper diumenge 12 de novembre celebrarem la “Jornada de la VIA 0”. Com molts ja sabeu, aquesta es una jornada solidària, en que tota la recaptació del Ferrocarril de Vallparadís es destina a una entitat benèfica de la ciutat. En concret aquest any serà per FUNDACIÓ AVAN.

     Tots vosaltres podeu col·laborar també de manera voluntària, o bé passant per la taquilla del FCV per realitzar la vostra donació, o bé fent una transferència al número de compte següent: Banc Sabadell – IBAN ES67 0081 0062 8800 0203 2111

     La data límit per fer les vostres aportacions serà dimarts 14 de novembre.

     Per descomptat, seria de gran ajuda, a tots els que pugueu col·laborar durant aquesta jornada matinal amb els socis que habitualment hi treballen, per garantir les circulacions de cada diumenge.

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.