El sistema digital per a novells: les variables de configuració CV

Com que sóc català i m’agrada la modernitat,i en comptes de tenir un tió de fusta, tinc un tió digital.

Enguany l’he alimentat amb bits i en comseqüència a la nit de Nadal, després d’estovar-lo afectuosament tot cantant-li una cançoneta, m’ha cagat una presentació en format PDF, intitulada “Variables de configuración, CV” d’ENGITREN, secció del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.

És un document perfecte per a iniciar-se en el coneixement i la programació de les CV, variables de configuració, de les nostres locomotores. I per això, avui, el publico al Butlletí, per a tots els interessats:

També us el podeu descarregar directament el document des d’aquest lloc web:

https://www.eic.cat/gfe/docs/18003.pdf

Bon Nadal a tots els ferroviaris!

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.