Jornada de la Via 0

Jornada de la Via 0

Benvolguts socis :

     Després d’uns quants anys sense poder realitzar-la, novament aquest proper diumenge 28 de novembre celebrarem la “Jornada de la VIA 0”. Com molts ja sabeu, aquesta es una jornada solidària, en que tota la recaptació del Ferrocarril de Vallparadís es destina a una entitat benèfica de la ciutat. En concret aquest any serà per AIDE (Associació d’Intervenció en Drogodependències d’Ègara).

     Tots vosaltres podeu col·laborar també de manera voluntària, o bé passant per la taquilla del FCV per realitzar la vostra donació, o bé fent una transferència al número de compte següent: Banc Sabadell – IBAN ES67 0081 0062 8800 0203 2111

     La data límit per fer les vostres aportacions serà dimarts 30 de novembre.

     Al mateix temps, aquest diumenge 28 també serà la Jornada de Portes Obertes al Ferrocarril de Vallparadís, dins el Dia del Modelisme Ferroviari que es celebra a tota Europa. És una oportunitat per veure la nova locomotora DASH 9, recentment adquirida per al nostre circuit, i alhora visitar les nostres instal·lacions.

     Per descomptat, seria de gran ajuda, a tots els que pugueu col·laborar durant aquesta jornada matinal amb els socis que habitualment hi treballen, per garantir les circulacions de cada diumenge.

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.