Tren de Valparadís. La tornada. 5-JULIOL-2020. Edu Martínez

Tren de Valparadís. La tornada. 5-JULIOL-2020. Edu MartínezEl proppassat diumenge 5 de juliol, el F.C. de Vallparadís va tornar a oferir les seves passejades al públic, després de 3 mesos de tancament a causa de la pandèmia del COVID-19. Això ha estat possible per l’esforç persistent de neteja, reparació i condicionament de la infraestructura d’un bon grapat de socis en els darrers dies.

La reobertura del tren ha coincidit amb la Festa Major, molt reduïda, de Terrassa i hi han col·laborat en les feines de circulació els socis i companys que podeu veure a la fotografia. Us oferim tot seguit, agrupades en un àlbum, la resta de les imatges d’aquesta tornada a l’activitat als matins dels diumenges, amb força limitacions, necessàries per a la lluita contra la propagació de la pandèmia,  preses per company i soci Edu Martínez.

Enllaç a l’àlbum de fotografies:


Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.