Jornada de treball Post Confinament. 27/JUNY/2020. Edu Martínez

Jornada de treball Post Confinament. 27/JUNY/2020. Edu Martínez

El passat dissabte 27 de juny del 2020, un bon grup de socis vàrem respondre a la petició col·laboració de la Junta de Govern per tal fer treballs de neteja i adequació del F.C. de Vallparadís, després de romandre 3 mesos tancat i sotmès a l’acció de la natura i també del vandalisme de la revetlla de Sant Joan. En donem testimoni a través de l’àlbum de fotografies fetes pel company i soci Edu Martínez, que podeu veure clicant sobre l’enllaç següent:Us recordem que també podeu mirar aquest àlbum de fotos, clicant a l’àlbum número 40) de la fototeca del Butlletí, situada a la columna de la seva banda dreta.
***

Després de fer la feina i pencar de valent la Junta de Govern del Club Ferroviari de Terrassa ha emès  el següent comunicat d’agraïment:

Comunicat de Junta
———————————————-
En nom de tots els membres de la junta del Club Ferroviari de Terrassa, us volem agrair i donar les gràcies a les 25 persones que aquest matí heu participat a la Jornada de Treball post confinament, al nostre Ferrocarril de Vallparadís. Gràcies a la feina feta entre tots/es el proper diumenge 5 de Juliol tornaran les circulacions. 
Us hi esperem!!!Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.