Museu del ferrocarril de Vilanova

Museu del ferrocarril de Vilanova

Actualitat del Museu del Ferrocarril de Catalunya – TRENnews
Actualitat del Museu - TRENnews
El Museu del Ferrocarril de Catalunya celebra la seva reobertura el 20 de juny amb quatre Jornades de Portes Obertes a les que ofereix les seves espaioses  instal·lacions a l’aire lliure en un espai acollidor, segur i saludable. Una iniciativa de tots els Museus de Vilanova pels dos últims caps de setmana de juny, 20, 21, 27 i 28. L’obertura serà en horari especial de 10 a 14 h. NOVETAT: viatge audioguiat pel Museu amb propi “Smartphone”.
A partir del dia 1 de juliol obrirà les seves portes en horari de dimarts a diumenge de 11.00 a 14.30 i també les tardes dels dissabtes i durant tot el mes d’agost de 17.00 a 20.00 h.

Llegir més >>

Bol022020.jpg
El “Club d’Amics” es reinventa
Amb motiu de la reobertura, per a mostrar el nostre agraïment a la lleialtat dels actuals membres del “Club d’Amics” i animar a noves incorporacions, oferim un seguit de noves activitats i avantatges exclusius per a les persones del Club. Podeu consultar les noves condicions i avantatges a la nostra web.

Lleguir més >>

Bol032020.jpg
Porta el Museu amb tu
Aquest estiu serà diferent en molts sentits. Consulta el nostre programa, hem creat noves activitats on-line i presencials (per a un màxim de 10 persones). Porta sempre amb tu el Museu, segueix les nostres xarxes i altres plataformes, com el bloc i Youtube per a estar informat.

Lleguir més >>

El Museu obre de nou les seves portes el cap de setmana, de manera segura i saludable. Ho celebra amb quatre Jornades de Portes Obertes. Planifica la teva visita, consulta els horaris i les activitats previstes a partir de juliol

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.