Visites virtuals als tresors ferroviaris dels nostres socis/es. XXIII – Ramon Roura

Visites virtuals als tresors ferroviaris dels nostres socis/es.  XXIII – Ramon Roura
Tot té un final i avui diumenge 26 d’abril finalitzem l’activitat de les visites virtuals als tresors ferroviaris dels nostres socis.

Volem acabar amb la visita virtual a la maqueta que tenia el soci Ramon Roura que va morir fa uns anys. L’Albert Carretero, en algun moment del dia d’avui, ens donarà a conèixer les fotos que el mateix soci li va fer entrega perquè fossin part de l’arxiu del Club.

Que tingueu un bon diumenge💪🏽🚂

Edu Martínez
_________________________________________________________________________________________Bona nit a tots.

Ja per acabar amb els petits tresors ferroviaris dels socis, com a últim reportatge, avui faré un petit homenatge a un soci que malauradament ja fa uns anys que ens va deixar. Les fotos les va fer ell mateix, i em va dir que les podíem utilitzar per allò  que creguéssim convenient.

La maqueta d’H0 no era molt gran, dic era perquè no sé com deuria acabar, però tenia molt de joc.

Comencem doncs.Vista general amb el moll de mercaderies en primer terme i l’estació en un nivell superior.Entrada al moll.Estació principal.Apart dels kits H0 també hi havia construccions totalment artesanals.El moll de càrrega abans de ser remodelat.Aquí, ja amb algun canvi.Un altre vista de l’estació.I un petit prestatge dedicat al nostre Club.Gràcies Ramón Roura.

Albert Carretero.
26-ABR-2020

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.