Visites virtuals als tresors ferroviaris dels nostres socis/es. XXII – Maria Trullàs i Mixa

Hola a tots i bon dissabte! Aquí us deixem un vídeo dels tresors ferroviaris del Mixa. Ens ha quedat un vídeo una mica llarg (compost de 4 parts diferents) 🤦🏽‍♀️i mira que l’hem retallat moooolt. Però és que hi havia moltes històries per ensenyar. S’ha de dir que per fer aquests circuits hem fer servir TOTES les vies que tenim. 

Tot va començar amb les vies de fusta, que ens va regalar un amic que no hi jugava. Es van anar ampliant, va arribar també el de Duplo, després Märklin My Word i més tard dos H0, un de contínua i un d’alterna. Per reis va arribar el primer túnel i la base de la maqueta, que ja veieu que li falta molt.
Si algú (potser el Markel 😜) vol la versió llarga (de cada part) del vídeo, els la podem enviar. 😅 
Salut a tots!
Maria Trullàs i Mixa.
25-ABR-2020.


Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.