Visites virtuals als tresors ferroviaris dels nostres socis/es. IX – José Antonio GalindoEstimats companys, recordeu que vaig comentar que al no tenir maqueta a casa penjaria vídeos del meu material N que he estat rodant a la maqueta del club des de que vaig se enganyat 😉 per formar part d’aquesta fantàstica comunitat.

M’he permès la llibertat de muntar un vídeo casolà amb els vídeos fets amb el mòbil. Ho sento! son gairebé 9 minuts! He posat música de fons (electrònica, Jean Michel Jarre) per a què al qui se li faci pesat deixi sonar la música sense mirar els vídeos. El vídeo es format panoràmic 1280*720. Ho dic perquè potser a algú li costa una mica de carregar. Paciència, please.

Enllaç al videu:

José Antonio Galindo.
12-ABR-2020.


Atenció: No podem insertar el videu en aquesta entrada del  Butlletí perquè aquest weblog no admet videus de mida tan gran com aquest.

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.