Visites virtuals als tresors ferroviaris dels nostres socis/es. II – Albert Carretero

Visites virtuals als tresors ferroviaris dels nostres socis/es.  II – Albert Carretero

Bona tarda amics. 
Perdoneu el retard, però he hagut de fer una exhaustiva recopilació de maquetes ferroviàries que han passat per les meves mans, doncs jo no en tinc cap de pròpia. Aquí teniu una selecció de 10 fotografies, de les que considero dignes de menció.

Comencem :
1 – Mini Expo Andorra 1999


Maqueta inspirada en un hipotètic metro de Rodalies d’Andorra. Construïda per en Raül Valls, i restaurada posteriorment per un servidor. Amb un Car Faller, un petit aeri de Brawa i el més conegut aeri de Titlis. Tot H0.


2 – Recordeu el programa nadalenc de TV3 “Nadal a 3 bandes”? Doncs en una de les últimes edicions es va muntar damunt la taula de billar una reproducció de l’estació d’Hamburg i un circuit de Märklin per fer una carambola de billar.3 – Maqueta La Boella a Reus. Una de les més grans on he treballat. Un parell de mesos de feina.


Aquí muntant un Car Sistem, entre d’altres coses que vaig fer.


4 – Un altre Car Sistem. En aquesta ocasió al “Màgic Món del Tren” quan s’estava construït la maqueta d’H0 que molts ja coneixeu.5 – Una maqueta curiosa d’escala N. Amb només unes mides de 70cm x 50cm. Amb aeri de Brawa inclòs.6 – Un altre maqueta també coneguda.

Aquí encara en fase de construcció. La del Celler Vell a Sant Sadurní d’Anoia. Cava Tren.

Actualment, (ens hi havíem de posar abans del confinament) en fase de remodelació.7 – Els mòduls d’escala 1 (1/43) poc habitual per aquí. Els podreu veure a la propera edició d’Expo Tren.8 – I aquesta no cal que la presenti. Desmuntada i netejada a fons en dues ocasions, el 2006 i el 2018. La última amb la col·laboració dels socis Joan Artigas i J. M. Busquets.


La del mNACTEC.


9 – I aquest és el “divertimento” que tenia al menjador de casa fins aquesta tarda.
Clar que, comparar això del menjador, amb tot el que us he ensenyat fins ara, és una mica decebedor.

I fins aquí, una selecció de tot el que considero digne de menció per part meva. N’hi ha més. Però ja en parlarem més endavant. 
Apa, bona nit.

Albert Carretero.
5-ABR-2020.


Enllaços relacionats


Si voleu veure més imatges o més informació :
Maqueta La Boella
www.auque.com


Maqueta Màgic Món

magicmondeltren.com


Maqueta Celler Vell

cavatrenh0.cat


Enllaç al programa de TV3  “Nadal a 3 bandes” 

https://www.ccma.cat/tv3/nadal-a-tres-bandes/fitxa-programa/5805/
(Concretament aneu al minut 14,26)

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.