“Entretenitren”, del Segle XX

“Entretenitren”, del Segle XX
Estem vivint dies d’incertesa i preocupació, i confinats a casa nostra amb molt de temps lliure. Així, per passar una estona entretinguda, sols o en companyia, us oferim avui aquest “entretenitren” dels segle passat, quan la gent es divertia d’una altra manera ben diferent a l’actual. O potser no tant?

Aquí el teniu:
      

Podeu enviar, si voleu, les vostres respostes a la següent adreça de correu electrònic: 
josepm.busquets@telefonica.net . 


Però sapigueu que, de ben segur, que NO rifarem res entre els encertants, només  publicarem els seus noms per a la seva satisfacció personal. Teniu 1 setmana de marge. Apa! ja us podeu posar les ulleres de mirar de prop i trobar la solució!

Bibliografia:
Butlletí. Núm. 18.
Abril del 1.999.
Club Ferroviari de Terrassa


Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.