Conferència d’en Jordi Orta – Fotografies de l’acte

Conferència d’en Jordi Orta – Fotografies de l’acte
Actes de celebració del Centenari de l’Arribada del “Tren de Baix” a Terrassa

El passat 13 de febrer del 2020, a la Sala d’Actes de l’Arxiu Històric de Terrassa es van realitzar dos actes amb força assistència de públic.

El primer va ser la inauguració de l’Exposició Virtual “100 Anys del “Tren de Baix” presentada per la Montserrat Cuyàs. L’exposició consisteix en un recull de fotografies relacionades amb el “Tren de Baix”, agrupades per anys i amb les explicacions corresponents.

La podeu visitar virtualment al següent enllaç:

El segon va ser la conferència del company i soci, Jordi Orta i Roca, Enginyer Industrial i Professor de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la UPC, intitulada “Les infraestructures de transport al Vallès Occidental”.

El conferenciant va fer per tots els assistents una explicació de les infraestructures existents al Vallès Occidental relacionant les seves característiques i la seva influència en el territori. També es va referir a les infraestructures previstes i de com haurien de ser totes elles en una societat avançada. La va acompanyar de les imatges aclaridores i esquemes conceptuals i va tenir un contingut important que va saber transmetre de manera didàctica.


Finalment va tancar els dos actes la Regidora de Presidència de l’Ajuntament de Terrassa, Jennifer Ramírez, amb una referència afectuosa a la presència del “Tren de Baix” a Terrassa.

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.