Conferència: “Fred S. Pearson i Carles E. Montañés, a la revolució elèctrica de Catalunya”, Ateneu Terrassenc. Edu Martínez

Conferència: “Fred S. Pearson i Carles E. Montañés, a la revolució elèctrica de Catalunya”, Ateneu Terrassenc. Edu Martínez
El passat 23 de gener. l’enginyer Xabier Nubiola va donar una conferència intitulada “Fred S. Pearson i Carles E. Montañés, a la revolució elèctrica de Catalunya”, a la seu de l’Ateneu Terrassenc. Aquest acte, va ser la primera de les activitats previstes per a celebrar el centenari de l’arribada del “Tren de Baix” a Terrassa.
  
Hi varen assistir molt socis i  força altra gent relacionada, poc o molt, amb l’Ateneu Terrassenc. Nosaltres, que també hi vàrem ser presents, la vàrem trobar molt interessant.  Tot seguit teniu tres imatges de l’acte, facilitades pel soci i company Edu Martínez.
Més informació sobre les activitats previstes, al web del Centenari:

http://100fgc.terrassatrens.cat/

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.