Fotografies de la xerrada sobre160 Anys de la inauguració del tram ferroviari entre Terrassa i Manresa. 4-DES-2019. Edu Martínez

Fotografies de la xerrada sobre160 Anys de la inauguració del tram ferroviari entre Terrassa i Manresa. 4-DES-2019.  Edu Martínez
Tal i com vàrem anunciar al seu moment, nosaltres i també el Diari de Terrassa, el passat 4 de desembre, en Jaume Perarnau, director del MNACTEC, i el company i soci, l’Edu Martínez, divulgador ferroviari, ànima de les activitats del club  i moltes coses més, ens varen fer un resum històric molt interessant de la construcció del tram ferroviari entre Terrassa i Manresa. 

L’acte va estar organitzat pel MNACTEC i el Club Ferroviari de Terrassa, el va presentar el nostre company i soci Ildefons Argemí. Es va desenvolupar a la sala d’actes de l’Arxiu Tobella on hi vàrem poder veure companys i socis entre els assistents. Nosaltres particularment, em vàrem sortir plenament satisfets. Gràcies a tots tres. Tot seguit, us oferim una petita col·lecció de fotografies de l’acte.

Fotografies d’Àngels Font i Meritxell Ortíz
(Cliqueu sobre les fotografies per tal d’ampliar-les.)

Enllaç a l’àlbum de fotografies:

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.