Fotografies de la reobertura del local del Club Ferroviari de Terrassa, del passat 23-NOV-2019. Socis.

Fotografies de la reobertura del local del Club Ferroviari de Terrassa, del passat 23-NOV-2019. Socis.
El passat 23 de novembre vàrem reobrir la seu social del Club Ferroviari de Terrassa, després d’haver-hi fet diverses obres de renovació. Hi varen venir força socis a veure el magnífic resultat de la renovació i també a fer còrrer el seus trens després de mesos d’abstinència ferroviària. Per celebrar-ho, hi van haver pastetes i cava i els brindis obligats. Al final, vàrem celebrar el 35è aniversari de la fundació del Club tot passant un conjunt de fotografies d’actes, celebracions i activitats fets en tots aquest anys.

Alguns socis ens varen fotografiar i filmar l’ambient i a tots plegats i varen publicar les seves fotografies al xat del Club. Nosaltres, amatents, hem arreplegat tots aquest moments i avui els publiquem en aquest Butlletí per a recordar la festa i fer enveja als que no varen venir. Primer us oferim un tastet selecionat i tot seguit l’enllaç a l’àlbum corresponent que recull totes les fotografies publicades dels socis Edu Martínez, Meritxell Ortíz, José Antonio Galindo i Esteve Cot.


Edu Martínez
Meritxell Ortíz


José Antonio Galindo

Esteve CotEnllaç a l’àlbum:


Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.