Més fotografies de la 15a Fira Mataró Tren 2019. Eduard Martínez

Més fotografies  de la 15a Fira Mataró Tren 2019. Eduard MartínezEn aquesta ocasió, el company i soci Edu Martínez, ens envia més fotografies de la 15a Fira Mataró Tren 2019. En aquest cas,  la majoria donant testimoni de la presència del Club Ferroviari de Terrassa, i algunes altres de caire més particular, referides a les conferències que s’hi van donar i també que hi va participar. Agraïts, Edu.  Veieu les fotos tot seguit:Fotos de la presència de socis i de mòduls del Club Ferroviari de Terrassa.

Ambient a la 15a Fira Mataró Tren 2019.
Conferència sobre el Talgo 1, un miratge del tren espanyol de postguerra, a càrrec de Xavier Nubiola, enginyer i membre del Cercle Històric Miquel BiadaConferència “Passat i futur del Tren Transpirinenc” a càrrec de Jordi Valero Vilaginès divulgador del món ferroviari.Taula Rodona “Passat, present i futur del tren”, amb els participants, Ricard Riol president de l’associació per a la Promoció del Transport Públic, Pilar Garcia directora del Museu del Ferrocarril de Catalunya, Artur Zanón redactor diari Expansión i Jordi Valero membre del Cercle Històric Miquel Biada.


L’Estació de Mataró de la RENFE.

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.