XIII Jornada de Portes Obertes. 12 Hores de modelisme ferroviari. Àlbum de fotografies. Ampliació

XIII Jornada de Portes Obertes. 12 Hores de modelisme ferroviari. Àlbum de fotografies. Ampliació


El proppassat 27 d’abril el Club Ferroviari de Terrassa va celebrar la XIII Jornada de Portes Obertes que va incloure 12 hores seguides de demostració de modelisme ferroviari a escales HO i N.

Es van homenatjar els trens coneguts com les “Suïsses”, les UTs Sèries 436 i 438, amb la projecció d’un àlbum de fotografies històriques seves. També, models d’aquests trens a escala HO i N  es van exhibir i es van fer circular per les dues maquetes del Club. 

La XIII Jornada va estar força animada. Ens varen visitar al voltant d’un centenar de persones, i va comptar amb la generosa col·laboració d’uns quants socis en la seva organització.

Al final del dia es van fer les dues  rifes de models ferroviaris. Una, entre els visitants no socis, i l’altra entre els visitants socis, inclosos els col·laboradors.
Aquesta darrera va correspondre a un dels socis més motivats que va participar molt activament a aquesta jornada, el company Esteve Cot. Una sort ben merescuda, sens dubte.

 Aquí el teniu ben feliç, a l’esquerra de la fotografia, amb el regal de la rifa que li va lliurar el Lluís Berengueras en nom del Club:
Felicitats Esteve!

La primera rifa, pels no socis, va correspondre al Pau, de Rubí. Aquí el teniu, encara més feliç, a la dreta de la fotografia amb el regal a la ma, lliurat pel company Edu Martínez.


Felicitats Pau!



A la tarda, el company Edu Martínez,  va fer el conjunt de fotografies sobre l’ambient d’aquesta XIII Jornada de Portes Obertes que us oferim en un àlbum a l’enllaç següent:


Enllaç a l’àlbum de fotografies:

https://photos.app.goo.gl/j9Y479ZECKakDETr5





Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.