Dipòsit nou del F.C. de Vallparadís: Platja de vies acabada

Dipòsit nou del F.C. de Vallparadís: Platja de vies acabada
Ja s’ha completat la platja de vies del dipòsit nou del F.C. de Vallparadís. Ha estat gràcies, molt especialment, a la dedicació i a l’esforç  dels socis Eugeni Rubio i Ildefons Argemí  i a la magnífica col·laboració dels alumnes de l’Escola l’Heura del Vallès, tot plegat d’acord amb el disseny del Manel Gómez.

Avui us oferim un parell de vistes generals de la platja de vies i de la decoració dels murs amb cartells i elements ferroviaris diversos que s’hi guarden i preserven, a mode de museu,  per a coneixement i diversió de públic interessat i també per a  futures generacions.
El dipòsit buit.

El dipòsit ple.

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.