Fent amics: Associação Portuguesa Dos Amigos Dos Caminhos De Ferro. Núcleo Regional Norte. APAC – NRN

Fent amics: Associação Portuguesa Dos Amigos Dos Caminhos De Ferro. Núcleo Regional Norte. APAC – NRN     A l’estand del Cub Ferroviari de Terrassa, del darrer Salò del Modelsime i Turisme Ferroviari, Lleida Expo Tren 2019, vàrem conèixer molts afeccionats nacionals i internacionals, del sud de França i també de Portugal. 

     Entre d’altres vàrem parlar i fer amistar ferroviària amb en Joaquim Pinto Mendes, Direção de l’APAC – NRN, Associacçao Portuguesa Dos Amigos Dos Caminhos De Ferro, Núcleo Regional Norte, de Porto. Varem intercanviar informació sobre les nostres respectives associacions i ara us presentem la seva, per a que hi tafanegeu tant com vulgueu.

Enllaç al lloc web oficial de la NRN – APAC:

https://www.caminhosdeferro.pt/blog/category/apac/nrn/


Enllaç al lloc web oficial del l’APAC:

https://www.caminhosdeferro.pt/Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.