El Club Ferroviari de Terrassa al Saló Lleida Expo Tren 2019. Actualització.

El Club Ferroviari de Terrassa al Saló Lleida Expo Tren 2019. Actualització.
El passat 16 de març del 2019 es va celebrar, a la Fira de Lleida,  la 10a edició del Saló del Modelisme i Turisme Ferroviari, Lleida Expo Tren 2019. I el Club Ferroviari de Terrassa hi va ser present en quasi totes les seves facetes:


– Un estand magnífic i atraient amb models a escala espectaculars fets pels nostres socis,  Manel Gómez i Eugeni Rubio, i també per l’amic i company d’afició, Esteve Currius, d’Amics del Tren Bages Club. L’atenció al públic de l’estand va anar a càrrec de l’Edu Martínez, la família Usieto al complet, el Xavier Usieto, l’Elisabet Pérez i el seu fill  l’Albert Usieto,  i també, per qui us escriu.

– Els 4 mòduls de Torrebonica, fets per socis del Club Ferroviari de Terrassa i restaurats i actualitzats per en Joan Artigues i Jaume Cucurull, els qual també van tenir cura del seu muntat, del seu funcionament durant els dos dies de fira, i del posterior desmuntat.

– Modelisme tripulat, amb  la locomotora Köff, modelada per l’Eugeni Rubio, i conduïda i cuidada per el Xavier i l’Albert Usieto

– Coordinació del circuit de modelisme tripulat de la FCAF, a càrrec de l’Ildefons Argemí i atenció al públic de l’estand de la FCAF, a càrrec de la seva dona, la Montserrat Anglada.

Tot plegat, amb l’ajuda i col·laboració inestimable del nostre secretari, l’Albert Carretero, coorganitzador  del saló, que era a tot arreu, ajudant i  i ajudant-nos en tot moment, i de la seva filla Maria al taulell d’informació i d’atenció al públic.

El responsable de confirmar tots això que us expliquem, de manera gràfica, va ser  l’Edu Martínez, el qual va fer les magnífiques fotografies que us presentem en el següent àlbum de fotos:
Enllaç a l’àlbum de fotos de l’Edu Martínez:


Més fotos, robades en aquest cas, del xat del uatsap del CFT:

Enllaç a l’àlbum de fotos del Xat del CFT:
https://photos.app.goo.gl/y9E7ZCWNeHGjHyBKA

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.