Fotos i videu de l’activitat presentació mòdul Torrebonica. Edu Martínez i Emilio Cano.

Fotos i videu de l’activitat presentació mòdul Torrebonica. Edu Martínez i Emilio Cano.
Ja tenim les fotografies i un  videu de la primera activitat de l’any 2019 del nostre club, amb la presentació de la reforma i renovació tècnica del 4 mòduls de Torrebonica, fetes i facilitades pels companys i socis, Edu Martínez i Emilio Cano.

Tal i com estava previst, els companys i socis Joan Artigas i Jaume Cucurull van fer les explicacions corresponents dels treballs de promoció, construcció, reforma i renovació dels 4 mòduls, fets per ells mateixos.

Aquí teniu l’enllaç d’aquest àlbum de fotografies que inclou el videu,  de la fototeca del Butlletí:

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.