FESTA 20 ANYS DE MÒDULS FERROVIARIS – TERRASSA

FESTA 20 ANYS DE MÒDULS FERROVIARIS – TERRASSA

Benvolguts consocis i amics,

Els propers dies 25-26 i 27 d’octubre es cel·lebra al Recinte Firal de Terrassa la FESTA DELS 20 ANYS DE MÒDULS FERROVIARIS, promoguda per la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril en commemoració d’aquesta activitat que es porta a terme des de l’any 2004 i, en la qual també participem des de fa molts anys amb la presència dels mòduls de l‘estació de “Torrebonica”.

 

El nostre Club va promoure la candidatura de la nostra ciutat per dur-la a terme i en som per tant els “amfitrions”. Val a dir que és la primera ocasió en què veurem en la nostra ciutat un event d’aquestes característiques: omplirem tot el recinte firal i la superfície d’exhibició de les maquetes de diferents escales ocuparà gairebé 1.500 m2. Comptem amb la presència i participació de 22 associacions de tota Catalunya, a més de 5 franceses i representació de les federacions Francesa, Italiana i Europea (MOROP) de modelisme ferroviari i amics dels Ferrocarrils. L’entrada es Lliure i gratuïta i, hi haurà un servei de food-truck al recinte.

És per aquesta raó que demanem el vostre suport i col·laboració en aquesta festa i us animem a participar-hi activament per a contribuir en l’èxit i bon fi de la festa, a més de comptar de ben segur i en qualsevol cas, amb la vostra presència i la difusió de la mateixa entre els vostres familiars, amics i coneguts. Val a dir que el diumenge al matí i, com és habitual, el FC de Vallparadís també romandrà obert i en funcionament pel que també ens caldrà ajut.

Les principals activitats programades, a més del funcionament i exhibició dels mòduls durant el dissabte (mati i tarda) i diumenge (matí) son:
-Divendres matí, exclusiu per a les escoles, presentació i exhibició dels mòduls junior com a activitat educativa (tecnologia, plàstica, etc.)
-Dissabte matí, recepció autoritats i visita pel recinte.
-Dissabte tarda, acte de reconeixement als pioners d’aquesta activitat de la FCAF
-Dissabte nit, sopar de clausura i lliurament de plaques recordatori a entitats oficials (Cal reserva i d’aforament limitat).

Si voleu donar-nos un cop de mà, ja sigui tant en la preparació com en el desenvolupament dels actes, cal que ens ho feu saber al correu cftjunta@terrassatrens.cat per tal de poder-hi comptar i planificar-ho adequadament.

Rebeu una salutació ben cordial.

Equip de junta del CFT

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.