El món del ferrocarril al “anime” japonès

El món del ferrocarril al “anime” japonès

Per als friquis que els faria gràcia fusionar el món ferroviari i el “manga” o “anime” japonès, em permeto suggerir-vos una serie que actualment es pot veure a la plataforma Amazon Prime.

Kōtetsujō no Kabaneri (Kabaneri de la Fortalesa de Ferro), coneguda en anglès com Kabaneri of the Iron Fortress, és una sèrie d’anime japonès que va començar a emetre’s al Japó 2016 i que actualment es pot veure a Amazon Prime (la primera temporada, de moment , de 12 capítols).

No avorriré amb l’argument, però a grans trets tracta d’uns monstres que apareixen al Japó durant l’època de la Revolució Industrial i afecta els humans mossegant-los, convertint-los a Kabane. Els Kabane són criatures agressives i no-morts intel·ligents que no poden ser derrotats a menys que el seu cor, que està protegit per una sòlida capa de ferro, es perfori.

A causa d’aquesta situació, a l’illa Hinomoto, la gent ha construït estacions de refugi per estar fora de perill d’aquestes criatures.

Les persones accedeixen a les mercaderies de l’estació i de transport entre ells amb l’ajuda de les Kōtetsujō, unes locomotores que funcionen per vapor.

 

El que vulgui més informació, la pot trobar fàcilment a google teclejant “kabaneri” i trobarà molta més informació, imatges i vídeos.

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.