Dia del Modelisme Ferroviari (Tag-der-modelleisenbahn) 2023

Dia del Modelisme Ferroviari (Tag-der-modelleisenbahn) 2023

Benvolgut/des,

Us recordem que el pròxim 2 de desembre celebrarem el Dia del Modelisme Ferroviari, i que si voleu participar en aquest esdeveniment, teniu abans del 10 de novembre per fer-ho, (adjuntem formulari per la vostra comunicació d’activitat).

Per altra banda, tot i en alemany, un posem l’enllaç al web central del Dia del Modelisme Ferroviari (Tagdermodelleisenbahn) amb el mapa de localització de totes les activitats que es van programant des d’aquesta web, i a on es troben també les activitats que ens heu fet arribar fins ara a la FCAF.

WEB ALEMANYA

Salutacions.

Cesc Serra
Secretari
Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril
Tel. 653 997 976

 

Deixa un Comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.