La nostra seu - Sala Josep Bonet i Prunera
La sala polivalent de l'associació és la més gran del local i està batejada amb el nom del carismàtic i estimat soci del Club Josep Bonet i Prunera, que ens va deixar fa uns anys. A la sala Josep Bonet és on s'hi duen a terme les activitats principals de l'associació, com són les projeccions de cinema, celebracions o assemblees generals de socis. La sala disposa d'un projector de cinema i pantalla plegable, amb un sistema envolvent de so. Presideix la sala el rètol modernista que es trobava antigament a l'estació del nord de Terrassa, curosament restaurat pel Club l'any 2001. També en aquesta sala hi ha diverses vitrines d'exposició d'objectes ferroviaris, destacant entre d'altres la col·lecció de Payà donada per Josep Maria Busquets i restaurada per Josep Farell. També hi ha un expositor amb venda d'objectes del Club i "mercadillo" de modelisme dels socis. Finalment, a la sala també hi ha la maqueta d'escala N del Club (que es pot desplaçar) i dos diorames més, un a escala H0 amb via de 3 carrils i un altre de demostració a escala N.
 
Vista general de la sala Josep Bonet, la més gran del local (novembre 2011) Vitrines d'exposició d'objectes, principalment de modelisme ferroviari (novembre 2011) Una altra vista de la sala Josep Bonet, ocupada en una petita part per la gran maqueta d'H0 (novembre 2011) Detall d'una de les grans fotografies que decoren la sala (novembre 2011)

Rellotge i placa amb el nom de la sala polivalent (novembre 2011) Una altra de les grans fotografies de trens de vapor de Renfe (novembre 2011) Vista parcial de la sala Josep Bonet, amb el rètol modernista de Terrassa presidint-la (novembre 2011) Vitrina de venda d'objectes del Club i "mercadillo" dels socis (novembre 2011)

Club Ferroviari de Terrassa - www.terrassatrens.cat - info@terrassatrens.cat - Tel. 937 869 049